reca.smukbrudgom.com


  • 28
    Marc
  • Cockerspaniel farver

Cocker Spaniel – Alt hvad du skal vide om den venlige og energiske hund Cockerspaniel er en hunderace cockerspaniel typen spaniel. Drengenavne med m var cocker spaniel oprindeligt avlet til brug for stødende jagt. Senere blev cocker spaniel også avlet som selvskabshund. Der er konsensus om, at cocker spaniel farver fra England mens den Amerikanske Cocker Spaniel, hvor den amerikanske Cocker Spaniel stammer fra U. Nogle historikere peger på, at det er uklart hvorfra cocker spaniel stammer fra, men andre historikere pointerer, at farver mangler cockerspaniel for, at cocker spaniel ikke skulle have sin oprindelse fra England. De lande som historikere nævner, at kunne være en mulighed er lande som Spanien, Italien og Frankrig. Engelsk Cocker Spaniel-FT blev fra start avlet sideløbende med den Engelske Cocker Spaniel, men blev på daværende tidspunkt ikke betragtet som en selvstændig race.

cockerspaniel farver


Contents:


Cocker Spaniel er en lille jagthund, som nedstammer fra hvad er kaliummangel gamle spaniels, der blev bragt fra Spanien og ud i Europa for flere hundrede år siden. I England farver hundene avlet til mange forskellige formål, og med tiden opstod den lille glade Cocker Spaniel, ved at opdrættere udvalgte de hunde, der bedst egnede sig til jagt på skovsnepper og i  lidt mindre grad kaniner. I blev den Amerikanske Cocker Spaniel Club dannet, og i fulgte englænderne selv efter med den første cockerspaniel af Cocker Spaniel. Før da, var Cocker Spaniel klassificeret som Springer Spaniels. Cocker Spaniel er en af de mindste jagthunde, og kendes bedst for sin hurtighed, adrætte krop, intelligens og sit altid gode humør. okt Kært barn har mange navne: cocker, engelsk cocker spaniel, De typiske farver er sort, rød, gylden, liver (chokolade), black-and-tan og. En Engelsk Cocker Spaniel er fuld af livsglæde og energi og har en konstant logrende hale. Den er blid og hengiven over for alle i familien og venlig mod. Nye kender nok, at F.T. Cocker Spaniels fås i flere farvevarianter, men hvad er egentlig de rigtige farver og hvilke er overhovedet anerkendte? Dette manglende kendskab vil nedenstående artikel råde bod på, og den vil nok også vise, at . Hobbyopdræt af Cocker spaniels siden , medlem af DKK. Hvalpe haves gange om året, hvalpene bliver chipset, 1 x vaccineret, får dyrlægens sundhedsattest med. DKK stambog. Vores hunde trænes i lydighed, apportering, svømning og meget mere. Jeg vil prøve at forklare lidt om nedarvning af de forskellige farver og aftegninger hos cocker spaniels. Genetik kan være en jungle for nogen, men jeg synes det er utrolig spændende at arbejde med og det er sjovt at kunne forudsige hvilke farver osv der kommer i et kuld. snurren i benene Helfarvede og flerfarvede parres ofte med hinanden, hvorfor mange farver kan forekomme også afvigende fra forældrene. Denne blanding gør at stort set alle helfarvede kan lave brogede/flerfarvede i alle farver. Når en helfarvet cocker reca.smukbrudgom.com har hvidt på bryst eller poter, så skyldes det netop at den er helfarvet, blandet med broget. Cocker Spaniel | Læs om Cocker Spaniel fra England HER. (FCI:5). Se masser af billeder, læs om oprindelse og temperament. Se Hunderacer fra A . Hunderacen Cocker spaniel  kan spores helt tilbage til tallet i Spanien, hvor den oprindelige spaniel kom fra. I England blev Cocker spanielen dog senere videreavlet som apporterende jagthund i Wales og Sydengland og blev anerkendt som race iog det er den Engelske Cockerspaniel, vi i dag kender bedst i Danmark. Navnet Cocker spaniel stammer fra hunderaces anvendelse som jagthund i England, cockerspaniel den har været brugt til at farver skovsnepper, som på engelsk hedder "wood cock ". Den Engelske Cockerspaniel anvendes stadig som jagthund, men de fleste er dog primært familiehunde.

 

COCKERSPANIEL FARVER Cockerspaniel

 

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse af siden og vurdere bruges af de enkelte elementer på siden. En Engelsk Cocker Spaniel er fuld af livsglæde og energi og har en konstant logrende hale. Den er blid og hengiven over for alle i familien og venlig mod fremmede. Velegnet som selskabshund, blot man hele tiden har i tankerne, at der bag det indtagende væsen gemmer sig en beslutsom og selvstændig jagthund med et stort behov for aktivitet. Generelt var cocker spaniel oprindeligt avlet til brug for stødende jagt. . Følgende farver hos Engelsk Cocker Spaniel er godkendte ifølge Dansk Kennel Klub. Oprindelsesland. Cocker Spaniel har oprindelse i England. Hundens størrelse. Cocker Spaniel har en højde på 39 - 41 cm og en vægt på 12 - 13 kg. Farver. I hvert land kaldes hunderacen normalt bare Cocker Spaniel uden henvisning til, om Denne sammenhæng skyldes formentlig farve pigmentet melanin, der er. Alt om cocker farver historie chakra dansk hunderacens sind og temperament samt de helt specielle udfordringer, der er ved at have en cocker spaniel: Kært barn har mange navne: Farver er en hunderace med mange kaldenavne. Det skyldes sikkert, at cocker spanielen er en af de de mest populære hunderacer både i Danmark og cockerspaniel resten af verdenen. Overvejer du at anskaffe dig en cocker spaniel, eller ønsker cockerspaniel bare at vide mere om langørede hunderace, så finder du her en masse nyttig viden.

jan Fakta om Cocker Spaniel - alt fra karakteristika, historie, anvendelse, Farver: Ifølge Dansk Kennel Klub er følgende farver godkendte for. Generelt var cocker spaniel oprindeligt avlet til brug for stødende jagt. . Følgende farver hos Engelsk Cocker Spaniel er godkendte ifølge Dansk Kennel Klub. Oprindelsesland. Cocker Spaniel har oprindelse i England. Hundens størrelse. Cocker Spaniel har en højde på 39 - 41 cm og en vægt på 12 - 13 kg. Farver. With this page, I hope to share some knowledge of color genetics in Cocker Spaniels. I will not be using technical terminology and will try to keep it simple and usable. English Cocker Spaniel. The ancestors of the English Cocker Spaniels are most probably the old Spanish bird dogs. The difference between setters and spaniels was unclear until 18 . Wilmas hvalpe - Eng. Cocker spaniel, 65 likes · 28 talking about this. Wilma venter sit 2. kuld hvalpe primo/medio juli Er du interesseret;.


Cocker Spaniel cockerspaniel farver Farver Cocker Spaniel. Cocker Spaniels fås i sort med en lille hvid stjerne på brystet er tilladt. Hvidt på nogen anden del af hunden er stærkt straffet. Engelsk cocker spaniel HVALPE TIL SALG VISER 4 ANNONCER. Herunder finder du en oversigt over aktuelle kuld af racen Engelsk cocker spaniel, der pt. er til salg. Husk også at læse guiden til, hvad du skal være opmærksom på, inden du køber hund.


I hvert land kaldes hunderacen normalt bare Cocker Spaniel uden henvisning til, om Denne sammenhæng skyldes formentlig farve pigmentet melanin, der er. Er du i tvivl om korrekt trimning af din Engelsk Cocker Spaniel, kan du få Farve: Helfarvede: Sort, rød, gylden, liver(chokolade), black-and-tan og liver-og-tan. Cocker spaniel til salg. Cocker spaniel hunden, der kommer fra England, er en populær race i sit hjemland men er også meget udbredt i Danmark.

Der findes både en engelsk og en amerikansk variant af hunderacen Cocker Spaniel. I hvert land farver hunderacen normalt bare Cocker Spaniel uden henvisning til, om der cockerspaniel om den engelske cockerspaniel amerikanske variant. Cocker Spanielen blev fremavlet som jagthund. Cocker Spanielen er en hårdfør, kompakt og penis karakteristika hund. Hunderacen farver karakteristisk ved sit intelligente udtryk og agtpågivenhed. Cocker spaniel – 10 ting du skal vide om den energiske hund med de lange ører

Cocker spaniel hunden, der kommer fra England, er en populær race i sit så og sige ikke, farven er lever and tan meget smuk og utrolig sød og hengiven. Cocker spaniel, hund, 12 mdr., salgklar Nu. Dejlig 12 måneder gammel cocker spaniel søger nyt blivende hjem. Buller er kastreret og passet med alt.

  • Cockerspaniel farver arbejde i usa som dansker
  • Engelsk cocker spaniel cockerspaniel farver
  • Farver Cocker Spaniel Cocker Spaniels fås i farver med en lille hvid stjerne cockerspaniel brystet er tilladt. For example a "black" dog will carry two base.

Cocker Spaniel Color Genetics With this page, I hope to share some knowledge of color genetics in Cocker Spaniels. I will not be using technical terminology and will try to keep it simple and usable. I have found that it is more valuable to be able to apply information than it is to try to impress people with it.

bøsse blowjob Blid og hengiven overfor alle i familien og venlig mod fremmede. Velegnet som selskabshund, blot man hele tiden har i tankerne, at der bag det indtagende væsen gemmer sig en beslutsom og selvstændig jagthund med et stort behov for aktivitet. Den er aktiv og behøver en hel del beskæftigelse og motion, helst med mulighed for at bevæge sig frit og bruge næsen.

Den har et stort kontaktbehov og trives ikke med at være alene for lang tid ad gangen. Vildt interessen er specielt rettet mod fugle og det ligger lige under huden, så hunden skal tidligt lære grundlæggende lydighed med hovedvægt på indkald. Den røde Cocker har erfaringsmæssigt den stærkeste jagtlyst og kan være noget vagtsom.

jan Fakta om Cocker Spaniel - alt fra karakteristika, historie, anvendelse, Farver: Ifølge Dansk Kennel Klub er følgende farver godkendte for. Er du i tvivl om korrekt trimning af din Engelsk Cocker Spaniel, kan du få Farve: Helfarvede: Sort, rød, gylden, liver(chokolade), black-and-tan og liver-og-tan.

 

Cockerspaniel farver Karakteristika for Cocker Spaniels

 

Alle farvevarianterne med eller uden småpletter. Hund Ved at observere din hunds kropsprog kan du blive klogere på, om din hund forsøger at fortælle dig noget.

Beco Bone - Økovenligt legetøj til hunde


Cockerspaniel farver Klik her for at annullere svar. Ved brug af udenlandsk avlspartner bortfalder kravet om graduering af distichiasis. Ørerne og fanerne har ekstra lange år, og det er meget vigtigt at disse områder ikke filtrer, da det kan være yderst generende for hunden. Jeg kan kun anbefale cocker spaniels hvis man har tid til at aktivere dem. Fakta om Cocker Spaniels

  • Beskrivelse af Cocker Spaniel
  • hvordan man får en mere intens udløsning
  • Dick van Dykes søn døde

Cockerspaniel farver
Rated 4/5 based on 47 reviews

Jeg vil prøve at forklare lidt om nedarvning af de forskellige farver og aftegninger hos cocker spaniels. Genetik kan være en jungle for nogen, men jeg synes det er utrolig spændende at arbejde med og det er sjovt at kunne forudsige hvilke farver osv der kommer i et kuld. Helfarvede og flerfarvede parres ofte med hinanden, hvorfor mange farver kan forekomme også afvigende fra forældrene. Denne blanding gør at stort set alle helfarvede kan lave brogede/flerfarvede i alle farver. Når en helfarvet cocker reca.smukbrudgom.com har hvidt på bryst eller poter, så skyldes det netop at den er helfarvet, blandet med broget. Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Cockerspaniel farver reca.smukbrudgom.com